Enkele reviews

Nadia MutsaertsNadia Mutsaerts
20:03 12 Mar 22
Schitterende locatie en een prachtig huis met alle comfort!Hele sympathieke verhuurders.Wij zijn heel tevreden over ons verblijf en gaan met een zalig uitgerust gevoel terug naar ons thuisfront.Echt een aanrader!
Nona PNona P
11:39 29 Nov 21
Aangenaam verblijf, vlotte communicatie en alles wat je nodig hebt is aanwezig!
Ilse Van coillieIlse Van coillie
12:32 22 Oct 21
Wij, tien sportieve vriendinnen, beleefden een fantastisch weekend bij Jelle en Tinne. Een hele persoonlijke ontvangst, flexibele communicatie en een tot in de puntjes afgewerkte accommodatie. Het maakte ons verblijf in de prachtige omliggende natuur van de Lommelse Sahara een echte aanrader!
Korneel TraenKorneel Traen
20:22 11 Sep 21
Eind augustus een week in de huis doorgebracht.Heel aangename ervaring. Het huis ligt in een rustige buurt, maar toch makkelijk naar het centrum voor de bakker en andere...Dicht bij de Sahara, maar eigenlijk gewoon gelegen tussen de vele mooie natuurparken, fietsroutes en waterwegen die de regio rijk is... Ideaal dus...Het huis zelf is heel ruim en heel er netjes. Aangenaam, alles is er aanwezig en het terras is een grote plus. De petanque baan en het dartsboard zijn altijd leuk :). Plaats voor fietsen te stallen...Kortom een aanrader. En dan erbovenop Jelle en Tinne die er alles aan doen om hun gasten in de watten te leggen... Wat moet je nog meer hebben?
Lien PletinckxLien Pletinckx
18:36 26 Aug 21
Ons verblijf bij Jelle en Tinne in Sahara119 was écht in orde.Enkele van de pluspunten:* de locatie, dicht bij de Sahara en vele fietsroutes is ideaal* De woning is echt in orde: veel ruimte en licht, de kamers en de badkamers zijn in orde.* Ze doen echt veel moeite voor de kids: we moesten geen reisbed of kinderstoeltje meenemen en er werd ook voor extra speelgoed gezorgd.* Jelle en Tine zijn ook vlot te bereiken, dus bij vragen krijg je steeds spoedig een antwoord.Een echte aanrader dus!
js_loader

Hoe beoordeelt u uw verblijf in Sahara119?

Laat ons weten wat u vond van ons vakantiehuis!

Verplicht

Wat is uw naam?
Wat is uw emailadres?
Omschrijf uw verblijf in enkele woorden
Wat vond u van uw verblijf in Sahara119?
rating fields
Hoeveel sterren geeft u uw verblijf in ons vakantiehuis?